MyBet Odds

 

MyBet grundades 2002 och är numera ett av Europas största spelbolag. MyBet är börsnoterat I Tyskland och har sina spellicenser på Malta.  Bolagets huvudmarknader har varit bland annat Tyskland och Storbritannien men man tar nu snabbt marknadsandelar även I Norden.
MyBet är ett komplett spelbolag och erbjuder många olika spelprodukter men det är på odds och livebetting som man har sitt fokus.

Mybets oddsutbud är mycket brett. Du hittar fotboll, tennis, basket och hockey, men även sporter som volleyboll, cykling, baseboll och rugby. Här finns normalt uppimot 20.000 odds att spela på varje dag.

Livebetting klienten är en av de bästa på marknaden. Mycket lättanvänd, snygg och med en rad unika funktioner som gör spelet snabbt och roligt.
Utbudet består framförallt av fotboll och tennis men även hockey, basket volleyboll och beach volleyboll.

Både odds och liveodds finns tillgängligt via deras mobilanpassade webplats som fungera mycket bra både för iOS- och Android-enheter.

Mybet är ett stort och pålitligt spelbolag som dessutom har en utmärkt kundsupport.

MyBet Odds Bonus

MyBet erbjuder nya oddsspelare 25% bonus upp till 2000 kr.

Det finns dessutom flera andra förmånliga bonusar och promotioner som 15% tennosbonus för kombispel och förhöjda odds på utvalda matcher.

Bonusen kräver ingen bonuskod men du måste gå till MyBet via våra länkar.

Gå till MyBet

tillbaka till Betting Odds Spelbolag och  Bonus...

 

 

  

tumblr site counter