Odds Spel Sports Betting

 

För 10 år sedan  var Svenska Spel i princip den enda bookmakern man som svensk hade tillgång till. Gillade man sportsbetting så var det Oddset eller Stryktipset man var hänvisad till. Utbudet av spelobjekt var mycket begränsat och det var ett spelavdrag på 20% för varje match. Med ett spelavdrag i den storleken är det i princip helt omöjligt att vinna i längden. Nuförtiden finns det dessbättre hundratals online bookmakers och ett nästan oändligt antal spelmöjligheter.
De stora bettingbolagen på nätet har ett spelavdrag på ungefär 5%-6% vilket innebär att man som spelare, om man spelade helt slumpmässigt, skulle förlora i snitt 5%-6% av det man omsätter. Men iden är ju att man åtminstone försöker att ta dom bästa spelen. Man spelar när man har en stark tro, bra information eller när ett odds är förmånligt. Det är faktiskt inte alls omöjligt att vinna pengar i längden om man spelar smart.

Lättaste metoden att vinna pengar på inom sportsbetting är med hjälp av välkomst bonusar och free bets. För att värva kunder erbjuder spelbolagen oftast någon form av bonus eller förmån till nya kunder. Betsson erbjuder 100% oddsbonus, upp till hela 1000 kr och även Expekt erbjuder 100% upp till 1000. Och det finns massor av olika bolag med liknande erbjudanden på internet. Öppnar man konton hos många olika spelbolag och försöker att dra nytta av så mycket bonuspengar som möjligt så kan man spela med mycket bra odds och rätt skött bör det vara i stort sett omöjligt att inte vinna pengar.


Gå till Betsson Odds

Gå till Expekt...tillbaka till Betting Odds Spelbolag och  Bonus...

 

 
Läs mer om...   Sports Betting   Sports Arbitrage   Odds Trading   Livebetting   Spel Bonus   Oddset   Odds Tips   Sportsbetting Strategi   Live Stream   Trav Online   Casino   Svensk Betting   Fotbolls Betting   Bettingsajter   EttKryssTvå

 

 

tumblr site counter