Betsafe Odds - högre odds och stort spelutbud

 

Betsafe startades så sent som 2006 men har de senaste åren växt mycket snabbt på framförallt den Skandinaviska marknaden. Betsafe har nu över 400.000 kunder från hela världen och blir allt populärare bland Svenska spelare. Betsafe har ett populärt pokerrum och två fantastiska online casinon men det är inom sportsbetting man är som mest framgångsrik. Betsafe har ambitionen att bli ett av dom största spelbolagen på nätet och detta försöker man uppnå genom att helt enkelt vara bäst.
Betsafe Odds och Livebet håller medvetet låga marginaler för att locka till sig nya sportspelare. Detta innebär att Betsafe ofta har marknadens bästa odds, framförallt på favoriter. Oddsen sätts av Betsafe själva och man är ofta först på marknaden med odds på evenemang.
Spelutbudet är stort och man kan spela på dom flesta idrotter. Särskillt stora ambitioner har man inom Skandinavisk fotboll där man ställer odds ner till division 4.

Betsafe har ambitionen att hålla branschens bästa kund support. Man har en unik supportgaranti som gäller 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, och innebär att om du inte har fått svar på din fråga inom 15 minuter så får du 10 € insatt på ditt konto.

Betsafe Odds Bonus
Betsafe ger nya sport spelare 100% bonus, upp till 1000 kr. Bonusbeloppet måste omsättas minst 6 gånger till ett odds av minst 1,50 innan uttag kan göras.
Ingen Betsafe bonuskod behövs.

Gå till Betsafe Odds…


För att läsa om Betsafes övriga bonuserbjudanden gå till Betsafe Bonus…

tillbaka till Betting Odds Spelbolag och  Bonus...


 


Läs mer om...   Sports Betting   Sports Arbitrage   Odds Trading   Livebetting   Spel Bonus   Oddset   Odds Tips   Sportsbetting Strategi   Live Stream   Trav Online   Svensk Betting   Fotbolls Betting   Bettingsajter


tumblr site counter