Inför Elitserien i Ishockey 2012/2013

 

Jag kommer här att försöka  ranka de tolv lagens form inför elitseriepremiären. Resultaten kommer från träningsmatcher på försäsongen där jag går igenom lag för lag.

NordicBet är ett av dom absolut bästa spelbolagen för Svensk Ishockey och har ambitionen att erbjuda dom bästa oddsen och det största spelutbudet på Elitserien.
Nya kunder hos NordicBet får 100% välkomstbonus, upp till 1000 kr. Ange bonuskoden SPORT100 vid din första insättning.

Gå till NordicBet…


Luleå Hockey: Har radat upp sju raka segrar i European Trophy, men har också varit i den på pappret lättaste gruppen. Man har tappat poäng mot Skellefteå och Modo. Mest poäng har Toni Kovisto gjort totalt 11. Är ett av lagen som kommer att vara med att kriga om slutsegern.

HV 71: Har imponerat stort under försäsongen enda plump i protokollet var en förlust mot Rögle. Stjärnmålvakten Gustav Wesslau som många tror kommer bli den bästa målvakten i elitserien har storspelat. Kommer definitivt vara med och slåss om slutsegern, mitt tips.

Färjestad: Har som vanligt sett stabilt och gediget ut. Alla nyförvärv har visat bra klass och speciellt backsidan ser vassare ut den här säsongen. Kan vara ett av de lag som gör upp om slutsegern nästa år.

Brynäs: För förra årets slutspelssegrare har det gått upp och ner, men känslan är att kurvan pekar uppåt. Man har tappat tre stjärnspelare till NHL i år. Målvakten Robin Rahm har spelat bra efter sin långa avstängning. Jag tror inte att Brynäs vinner elitserien nästa år, kanske kan de vara bland de fyra bästa. Daniel Widing bästa poängplockare med 11 poäng.

Skellefteå: Har inte spelat med ordinarie lag i någon match under försäsongen och räkna med Skellefteå när spelare som Bellmre, Ericsson och Vesce är tillbaka. Många förhandstips tror att Skellefteå vinner elitserien, jag tror dock inte att de räcker till de kom tvåa förra året.

Frölunda: Har varit stabilt under försäsongen utan att glänsa. Avslutade med en genomklappning mot finska Jokerit. Svårt att veta var man har Frölunda kan dock överraska är ganska ojämna som jag ser det. Har dock elitseriens bästa hemmapublik som kan hjälpa till.

Modo: Två tunga långtidsskador har fått störst fokus och stört försäsongen lite. Men Modo har samtidigt visat att de är svårbesegrat även utan de två nyckelspelarna. Ladislav Nagy har gjort flest poäng sju. Får svårt att vara med i toppen tror jag.

Växjö: Upp och ner och hade tre förluster mot finskt motstånd. Men räkna med att Växjö kommer vara bättre till elitseriestarten. Miljonköpet Robert Rosén har levererat direkt med tretton poäng. Får också svårt att vara med i toppen.

Lidköping: Har inte imponerat under försäsongen åkte på två riktiga förluster av HV 71 och ser inte ut att ha något topplag på gång. Stora defensiva problem har de också haft. Lidköping brukar bli bättre ju längre säsongen håller på.

AIK: Har inte alls imponerat och fått inte spelat att stämma alls. Har tre raka förluster mot elitseriemotstånd. AIK har dock slagit Modo men det räcker inte att spela en match bra. Saknar också poängkungen Robert Rosén.

Timrå: Som väntat har Timrå problem med målskyttet. Däremot ser det defensiva spelet bättre ut så räkna med att Timrå bygger bakifrån den säsongen. Många tror att Timrå hamnar i kvalserien och som det ser ut nu tror jag det också.

Rögle: Har satsat stort på försäsongen men utan några bra resultat med några riktig bottennapp. Seger mot HV 71 i sista matchen bättrade nog på självförtroendet ordentligt.Tippas också av många
som ett lag som kommer att få kvala.


Betsson - 100% oddsbonus upp till 1000 kr - Till Betsson...
Gå till Unibet och få 200% bonus upp till 1000 kr...
Betway - 100% bonus upp till 500 kr - Till Betway...btw-sports-marketplc-sv-300x250tillbaka till Betting Odds Spelbolag och  Bonus...

 

 Läs mer om...   Sports Betting   Sports Arbitrage   Odds Trading   Livebetting   Spel Bonus   Oddset   Odds Tips   Sportsbetting Strategi   Live Stream   Trav Online   Svensk Betting   Fotbolls Betting   Bettingsajter 

tumblr site counter