Fotbolls Betting

 

Av allt spel på sport i Sverige och Europa är åtminstone två tredjedelar fotbolls betting. Det går att spela på hundratals olika idrotter och andra event, tennis är till exempel ganska populärt, men det är fotbolls betting som lockar dom flesta spelarna.

Fram till mitten av 80-talet var fotbolls betting i Sverige det samma som att spela på Stryktipset, som var den enda spelformen som existerade. Men 1986 introducerade Svenska Spel Oddset vilket innebar många spelmöjligheter. I början av 2000-talet kom sen dom utländska spelbolagen på nätet och erbjöd ett enormt utbud av spelmöjligheter på fotboll och annan idrott. Och det med betydligt bättre odds än du kan få hos Svenska Spels Oddset.

Tre bra spelbolag för fotbolls betting är Betsson, Unibet och Nordicbet.

Gå till Betsson och få 100% oddsbonus upp till 1000 kr…
Gå till Unibet och få 200% oddsbonus upp till 1000 kr…
Gå till NordicBet och få 100% ddsbonus upp till 1000 kr…

Det finns som sagt massor av olika spelformer för fotbolls betting på nätet och jag ska kort gå igenom dom vanligaste.

1-X-2 - Match spel
Motsvarar Svenska Spels Oddset Lången och innebär att spelaren ska förutspå vilket lag som vinner, eller om det blir ovavgjort (1, X, 2). Oddsen sätts i förväg av spelbolaget och även om dom senare ändras gäller ändå oddset när du la ditt spel. Det går att spela på en match eller att kombinera många. Din vinst blir insatsen gånger det multiplicerade oddset.

Resultat
Spelaren ska förutspå det exakta slutresultatet, vid full tid (2-1, 3-0, 0-0). Motsvarar Svenska Spels Oddset Matchen med den skillnaden att utländska spelbolag på nätet använder fasta odds som sätts i förväg, medan Svenska Spels odds sätts av spelarna beroende på hur mycket som satsats på dom olika resultaten.

Vinnare
Är ett långtidsspel där du spelar på vilket lag som vinner en liga eller en turnering. Du kan flera år i förväg spela på vem som vinner fotbolls VM, även innan du vet om ditt vinnarlag kommer att kvalificera sig till slutspelet. Spelet är ständigt öppet tills turneringen är avgjort och oddsen ändras men det odds du fick när du spelade är det som gäller för dig.

Handikapp
Om det ena laget är en stor favorit i en match kan handikappspel vara intressantare än vanligt matchspel. Favoriten får ett handikapp på tex 2 mål och för att ett spel på favoriten ska vinna så måste laget vinna med minst 3 mål.

Asian Handicapp
Här minskar man antalet utfall i en match från tre till två genom att utesluta möjligheten till ovavgjort. Det gör man vanligtvis genom att ge favoriten ett handikapp på 0.5, 1.5, 2.5 osv mål. Det finns många varianter av Asian Handicapp och reglerna är lite snåriga så du bör veta vad du gör innan du ger dig in i den här spelformen.

Över/Under
Är en populär spelform där det gäller att gissa om det blir fler eller färre än ett visst antal mål i en match. Gränsvärdet sätts till 2.5, 3.5, 4.5… mål så att det alltid bara finns två utfall på spelet.

Livebetting
Livebetting är det mest spännande formen av fotbolls betting och innebär att man spelar på en match medan spelet pågår. Inom livebetting finns det massor av olika spelformer som vinnare, totalt antal mål, nästa mål, flest hörnor, totalt antal hörnor, nästa gula kort och mycket mer.

Det finns många fler ytterligare spelformer för fotbolls betting hos spelbolagen på nätet. Resultat i halvtid, antal mål för en enskild spelare, vinnare av skytteliga och mycket mycket mera. Det är inte bara ett betydligt större spelutbud på nätet jämfört med Svenska Spel, du får dessutom klart bättre odds. En kunnig spelare har ganska bra chanser att vinna pengar i längden på fotbolls betting

Tre bra spelbolag för fotbolls betting är Betsson, Unibet och Nordicbet.

Gå till Betsson och få 100% oddsbonus upp till 1000 kr…
Gå till Unibet och få 200% oddsbonus upp till 1000 kr…
Gå till NordicBet och få 100% ddsbonus upp till 1000 kr…


 
tillbaka till Betting Odds Spelbolag och  Bonus...Läs mer om...   Sports Betting   Sports Arbitrage   Odds Trading   Livebetting   Spel Bonus   Oddset   Odds Tips   Sportsbetting Strategi   Live Stream   Trav Online   Svensk Betting   Fotbolls Betting   Bettingsajter
tumblr site counter