Livebetting Mer dramatik, fart och spänning

 

Livebetting på internet är den spelform som växer mest. Spelföretagen satsar stenhårt för att utveckla sina livebetting tjänster och för att kunna erbjuda så bra odds och så stort spelutbud som möjligt.
Livebettingen är ett naturligt steg för spelbolagen då den erbjuder mer dramatik, fart och spänning än spel på fasta odds. Det känns också som en självklart teknisk utveckling som kommer att fortsätta.
Livebetting innebär att spelarna kan följa och spela på de aktuella matcherna eller spelobjekten direkt framför TV:n, vilket gör vilken match som helst spännande.

Livebetting har den senaste tiden blivit mycket populärt och du hittar ett mycket stort utbud av spelobjekt hos alla dom stora spelföretagen.
Nästa steg som spelbolagen har tagit är att själva visa matcherna i datorn via livestreaming. En av dom mest populära livestreaming tjänsterna i Sverige är Unibet TV som fick sitt stora genombrott för något år sedan när dom var en av dom få kanalerna som visade sveriges VM kvalmatch mot Dammark. 

Livestreaming gör ju att du inte ens behöver en TV för att följa matchen och spela  live på den i samma fönster i datorn. Dessutom kan du med livestreaming se och betta på matcher och idrotter som inte visas på någon TV kanal.

Du får tillgång till Unibet TV helt gratis. Du behöver bara ha ett gratis konto med pengar insatta. Du behöver inre spela om du inte vill men jag kan lova att matchen blir betydligt mera spännande om du prövar livebetting.
Även Betsson och Expekt erbjuder ett mycket stort utbud av livebetting.

Som ny kund hos spelbolagen får du dessutom en generös välkomst bonus.
Unibet Erbjuder 200% bonus upp till 1000 kronor. Betsafe 100% upp till 1000 kr och Betsson ger dig 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till Unibet och få 200% bonus upp till 1000 kr...
Gå till Betsafe
Gå till Betsson
tillbaka till Betting Odds Spelbolag och  Bonus...

 

Läs mer om...   Sports Betting   Sports Arbitrage   Odds Trading   Livebetting   Spel Bonus   Oddset   Odds Tips   Sportsbetting Strategi   Live Stream   Trav Online   Casino   Svensk Betting   Fotbolls Betting   Bettingsajter   EttKryssTvå 

 

tumblr site counter