Mobil Betting

 

Möjligheten till mobil betting har funnits hos ett antal spelbolag länge men har inte förrän det senaste börjat bli riktigt populärt. Allt fler har nu skaffat iPhone eller en Android telefon, med lite större skärm, vilket har gjort mobil betting till ett starkt altenativ.
Att inte behöva sitta vid en dator för att lägga ett spel är ju givetvis ett bättre alternativ så länge allt funkar. Gillar du dessutom livebetting är det ju perfekt för dig att kunna stå direkt på arenan och lägga dina spel i mobilen under matchens gång.
Mobil betting fungerar med iPhone, Android-mobil eller vanlig mobiltelefon med wap. Du kan spela på vanliga odds eller spela live, följa livescores och läsa statistik. Du kan tom göra insättningar på ditt konto i mobilen.

Unibet har en av marknadens bästa mobil betting applikationer. Har du en Android så kan du ladda ner Unibets applikation på Android Market där du hittar samtliga "appar" till din Android-mobil. Det är bara att söka efter Unibet, ladda hem applikationen och börja spela.
Vill du inte ladda ner appen, du har en iPhone eller en vanlig mobiltelefon med wap, så öppnar du bara internet och går till m.unibet.com. Logga in som vanligt med dina inloggningsuppgifter och ange en fyrsiffrig kod som du kommer använda vid framtida besök.

Även bet365 erbjuder en väl utvecklad mobil betting. För att använda Mobil på bet365 behöver du bara gå till mobile.bet365.com och logga på ditt konto för att börja spela. Bet365 mobil ger dig ett fullständigt utbud av sportodds och en mycket bra livebetting.
Bet365 mobil erbjuder dig nu också en extra bonus om du testar tjänsten. Förutom den vanliga välkomstbonusen på 100% upp till 1000 kr, så får du dessutom en mobilbonus på 100% upp till 500 kr ytterligare.  För att få din mobilbonus behöver du bara placera ett kvalificerande spel på minst 10 kr via Mobil på bet365, så är du berättigad till en 100% bonus på upp till 500 kr.
Så fort du placerat ditt kvalificerande spel så måste du hämta ut din erbjudandekod från bet365s webbsajt genom att gå till 'Mitt konto', 'Erbjudanden' och sedan 'Tillgängliga erbjudanden'. Du erhåller sedan ett e-mail med din erbjudandekod till den e-mailadress du registrerat hos bet365.
Mobil bonusen gäller under en begränsad tid.
Erbjudandet om särskilld mobilbonus hos bet365 har upphört Sep 2016!

För både Unibets och bet365s mobil betting så gäller att du först måste öppna ett vanligt spelkonto för att kunna använda tjänsten.

Gå till Unibet och få 200% bonus upp till 1000 kr... 

 tillbaka till Betting Odds Spelbolag och  Bonus...

 

Läs mer om...   Sports Betting   Sports Arbitrage   Odds Trading   Livebetting   Spel Bonus   Oddset   Odds Tips   Sportsbetting Strategi   Live Stream   Trav Online   Svensk Betting   Fotbolls Betting   Bettingsajter 

 

tumblr site counter