Oddset

 

Oddset är samlingsnamnet på Svenska Spels olika former av sportsbetting. Det är flera olika spelformer som Lången, Matchen, Bomben, Mixen och Oddset Powerplay. Alla oddset spel går ut på att man tippar utgången av olika idrottshändelser eller andra event. Man spelar på resultatet i en eller flera matcher. Gemensamt för de olika Oddset spelen är att spelavdraget är 20%. Svenska Spel har velat höja utbetalnings procenten för oddset, för att kunna konkurrera med de utländska spelbolagen, men har inte fått myndigheternas tillstånd. Utländska spelbolag på internet har ett spelavdrag på ca 6%. Man betalar alltså tillbaka 94% till spelarna när Svenska Spel betalar 80%. I längden blir den här skillnaden enorm för spelarna. Det finns nog i stort sett ingen som vinner pengar i längden genom att spela på oddset.

Det finns massor av bra spelbolag på internet. Du kan hitta i princip alla spel som finns på Svenska Spels Oddset plus en enorm massa ytterligare spelmöjligheter.
Håller du dig till dom stora välkända spelbolagen så tar du heller ingen risk att på något sätt bli lurad på dina pengar. Internetspel är i dag i stort sett lika säkert som att spela på Oddset.

Öppnar du konto hos ett spelbolag på internet kommer du att få tillgång till ett enorm utbud av spelmöjligheter. Du kommer att få mycket bättre odds på i stort sett alla matcher. Och du kommer dessutom att kunna erhålla en generös välkomst bonus när du gör din första insättning.

Följande spelbolag är de som för närvarande är de bästa för svenska spelare. Bolagen har ett bra utbud, är säkra, ger bra service och erbjuder bra välkomst bonusar.
För att få din bonus är det bara att klicka på länkarna nedan du behöver ingen bonuskod eller liknande.


Gå till Betsson och få 100% bonus upp till 1000 kr...

Gå till Unibet och hämta 200% bonus upp till 1000 kr...

Gå till Expekt och få 100% bonus upp till 1000 kr...

En av de få saker som är bra med Svenska Spels Oddset är att du genom att spela där, stödjer svensk idrott. Jag tycker dock att en bättre ide kan vara att spela på ett utländskt spelbolag, med betydligt bättre odds och villkor i övrigt. Vill du sen stötta svensk idrott, skänk en slant till din lokala idrottsklubb.tillbaka till Betting Odds Spelbolag och  Bonus...

 Läs mer om...   Sports Betting   Sports Arbitrage   Odds Trading   Livebetting   Spel Bonus   Oddset   Odds Tips   Sportsbetting Strategi   Live Stream   Trav Online   Casino   Svensk Betting   Fotbolls Betting   Bettingsajter   EttKryssTvå

 

tumblr site counter