Odds Tips

 

Det finns massor av bloggar som ger sina läsare odds tips och spelförslag. Att regelbundet spela efter tips som man hittat på internet är dock knappast någon särskilt bra ide. Det finns en del spelare som tjänar pengar i längden på sitt odds spel men ytterst få av dom redovisar sina spel i förväg på nätet.  Om en webbsida inte redovisar hur deras tidigare odds tips har gått så kan man utgå från att dom har förlorat pengar i det långa loppet. En del siter redovisar dock tidigare resultat och dom har nästan alltid tjänat pengar. Men inte heller då finns det någon större anledning att tro att odds tipsen är lönsamma i framtiden. Det är väldigt lätt att redovisa resultat när man går plus och sedan när man hamnar på minus så raderar man den tidigare historiken och börjar om igen. Eller också startar man helt enkelt en ny blogg när man ligger minus.
Det bästa är säkert att spela efter eget huvud och inte lita på några självutnämnda experter.

Det finns dock en del mera allmänna odds tips man definitivt ska ta till sig. Det här är odds tips som man garanterat tjänar pengar på.

Spela på nätet inte på Svenska Spel. Svenska spels Oddset har ett spelavdrag på 20% medan spelavdraget hos internet bookmakers ligger på ca 6%. Skillnaden i odds och långsiktiga resultat blir enorm.

Ha konton hos flera internet bookmakers och jämför odds. Oddsen hos olika spelbolag kan ofta vara olika. Om du alltid spelar där oddsen är högst så höjer du din avkastning med flera procent.

Dra nytta av odds bonusar. När du öppnar konto hos ett spelbolag på internet så får du oftast en välkomst bonus. Genom att öppna konton hos flera spelbolag, det finns hundratals, och ständigt dra nytta av nya odds bonusar, så kan du tjäna väldigt mycket pengar.

Är du seriöst intresserad av odds spel så ska du läsa mer om odds trading och sports arbitrage. Det är här dom stora pengarna går att tjäna.

Följande spelbolag är de som för närvarande är de bästa för svenska spelare. Bolagen har ett bra utbud, är säkra, ger bra service och erbjuder bra välkomst bonusar.
För att få din bonus är det bara att klicka på länkarna nedan du behöver ingen bonuskod eller liknande.

Gå till Betsson och få 100% bonus upp till 1000 kr...

Gå till Unibet och få 200% bonus upp till 1000 kr...

Gå till Expekt och få 100% bonus upp till 1000 kr...
tillbaka till Betting Odds Spelbolag och  Bonus...

 

Läs mer om...   Sports Betting   Sports Arbitrage   Odds Trading   Livebetting   Spel Bonus   Oddset   Odds Tips   Sportsbetting Strategi   Live Stream   Trav Online   Svensk Betting   Fotbolls Betting   Bettingsajter

 

tumblr site counter