Odds Trading och Spelbörser

 

Odds Trading har det senaste året blivit mycket populärt. Det finns en hel del folk, även i Sverige, som sysslar med detta mer eller mindre på heltid, och tjänar väldigt mycket pengar.
Odds Trading innebär att man ska vara så oberoende av utfallet i en match, eller ett annat spelobjekt, som möjligt. Man spelar inte på ett resultat utan man försöker bara att dra nytta av små förändringar i oddsen. Huvudsakligen spelar man livespel alltså på matcher som är spelbara under pågående match.
Smidigast är om man spelar på en oddsbörs vilket är en marknadsplats där spelare spelar mot varandra och inte mot ett spelbolag. På en oddsbörs administrerar spelbolaget spelet och garanterar att vinnarna får sina pengar. För detta tar man en procentsats av vinsten, ca 3-4 procent. Detta gör att oddsen normalt alltid blir bättre än hos en traditionell bookmaker där spelbolaget siktar på en marginal på ca 6%.
En oddsbörs ger spelaren möjlighet att inte bara spela på ett odds utan också göra motsatsen och sälja ett odds till en annan spelare.
På en fungerande oddsbörs rör sig ständigt oddsen medans matchen pågår. Oddstrading fungerar ungefär som aktietrading. Det gäller att spela på ett odds som är för högt och att sälja ett odds som är för lågt.

För att tjäna pengar på oddstrading krävs mycket erfarenhet, att man vet hur oddsen bör röra sig. Dessutom är det ett plus om man har specialkunskaper om den idrott eller de lag man tradar på.
Förutom på fotboll är tennis en mycket populär marknad för oddstraders. Inom tennis trading går det ibland att trada mellan varje spelad poäng.

Betfair är världens största oddsbörs (betting exchange) - Gå till Betfair...

tillbaka till Betting Odds Spelbolag och  Bonus...


Läs mer om...   Sports Betting   Sports Arbitrage   Odds Trading   Livebetting   Spel Bonus   Oddset   Odds Tips   Sportsbetting Strategi   Live Stream   Trav Online   Svensk Betting   Fotbolls Betting   Casino   Bettingsajter   EttKryssTvå
 

tumblr site counter