Svensk Betting

 

Det finns massor av bookmakers på internet men dom flesta har ett mycket begränsat utbud av spelmöjligheter på svensk idrott. De flesta svenska odds spelare vill spela hos en svenskspråkig bookmaker som dessutom ställer odds på typiskt svenska sporter och svenska matcher  även i lite lägre divisioner. Svenska Spel gör ju detta men spelavdraget där är för stort för att man ska ha någon egentlig chans att vinna pengar i längden.
Vilka är då dom bästa spelbolagen för svensk betting online?
Det finns ett ganska stort antal bolag med svensk inriktning men mina favoriter är Betsson, Unibet och Expekt. Dom här bolagen är alla startade av svenskar och har alltid haft sverige som huvudmarknad. Nu bedriver man sin spelverksamhet på över 20 olika språk men en så stor del av kunderna är svenskar att man kan vara säker på att det är ett stort focus på svenska spelobjekt. Dessa tre bolag har dessutom ett mycket gott rykte och lång erfarenhet av onlinespel.

Betsson har ett enormt spelutbud inom sport och andra händelser som är intressanta för svenska odds spelare. Betsson erbjuder inte bara många olika spelobjekt, utan även många spel på varje objekt.
Betsson sport erbjuder nya spelare 100% bonus, upp till 1000 kronor.
Gå till Betsson och få 100% bonus upp till 1000 kr...

Unibet är Sveriges största privata spelbolag. För andra året i rad har Unibet utsetts till Europas bästa spelbolag för sportspel. Med Unibet TV kan du följa matcherna live direkt i din dator samtidigt som du live bettar.
Unibet ger nya spelare 200% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till Unibet och få 200% bonus upp till 1000 kr...

Expekt har ett stort utbud med matcher och evenemang från stora delar av världen men fokus ligger på svensk och europeisk sport. Hos Expekt går det även att finna spel på mindre vanliga objekt och matcher längre ned i de stora ligornas seriesystem.
Nya sportspelare får ett Riskfritt spel på 1000 kr
Gå till Expekt Sport… 

 
tillbaka till Betting Odds Spelbolag och  Bonus...


 

Läs mer om...   Sports Betting   Sports Arbitrage   Odds Trading   Livebetting   Spel Bonus   Oddset   Odds Tips   Sportsbetting Strategi   Live Stream   Trav Online   Svensk Betting   Fotbolls Betting

spelbolag

 

tumblr site counter