Vem vinner Fotbolls VM 2018?

 


Fotbolls VM 2018 spelas i Ryssland mellan 14:e juni 2018 och 15:e juli 2018. 32 nationer deltar i slutspelet som i år är mer öppet än någonsin.

Sommaren 2018 närmar sig med stormsteg och med den, ett stundande världsmästerskap i fotboll. Under det senaste året har vi fått se land efter land kvalificera sig för turneringen och nu när alla deltagande länder är klara, är det snart dags att lotta grupperna. Det är även hög tid för alla som vill förgylla sommarens fotbolls VM med betting att börja förbereda sig.

Ett givet mål för alla som ägnar sig åt betting är att försöka lista ut vilket lag som kommer att höja bucklan i slutet av turneringen. För att kunna göra detta, samt i tid kunna jämföra odds så måste man som spelare i god tid före turneringen förbereda sig på bästa sätt. Nu, strax efter nyår med mindre än ett halvår till avspark börjar det bli dags att ta fram statistiktabellerna och börja fundera. Förutom magkänsla så har varje spelare ett antal saker att ta i beaktan.

En av de stora favoriterna är redan borta
Det klassiska urvalet bland potentiella vinnare är något mindre till det här mästerskapet. Sverige slog som bekant ut Italien vilket gör att en av tre eviga favoriter inte ens kommer till start. I medaljligan ståtar Brasilien med fem guld före Tyskland och Italien på vardera fyra och de har tillsammans vunnit tretton av tjugo guldmedaljer. Att Italien nu inte kommer till start ökar naturligtvis sannolikheten att någon av de andra två tar ännu ett guld.

Hemmanationen går ofta bra
Nu räknas visserligen inte Ryssland till någon av de stora fotbollsnationerna men det gjorde inte exempelvis Sydkorea inför sitt mästerskap heller. Satsningen finns där och med lite tur kan det räcka långt för värdnationen. Betting på Ryssland som vinnare kommer att ge fina odds och hur tokigt det än kan tänkas låta så talar statistiken för ett bra VM för hemmalaget.

Vinnarlandet kommer nästan alltid från den världsdel där VM spelas
Alla lagen förbereder sig minutiöst inför turneringen. De flesta spenderar tid på långa läger under liknande villkor som de sedan räknar med att spela under. Ändå så verkar det som om "borta bra med hemma bäst" gäller även inom fotbollen. i över 75% av mästerskapen har laget som tillslut stått som segrare kommit ifrån den världsdel där mästerskapet utspelats. Endast Brasilien (2 gånger), Tyskland (1 gång) och Italien (1 gång) har lyckats med konststycket att föra hem bucklan från en annan kontinent. Då Italien inte deltar i årets VM så talar även denna statistik för Brasilien och Tyskland. När man skall leta utmanare kan det dock vara en god idé att titta bland andra europeiska lag. Kanske är det återigen Spaniens tur att lyfta pokalen?

När detta skrivs så ser oddsen för vem som vinner Fotbolls VM 2018 ut så här: (Unibet 23/3 2018)

Brasilien   5.75
Tyskland   5.75
Frankrike   6.50
Spanien   8.00
Argentina   10.00
Belgien   12.00
England   18.00
Portugal   23.00
Uruguay   31.00
Kroatien   32.00
Ryssland   33.00
Colompia   41.00
Polen   51.00
Danmark   81.00

Ett av Sveriges bästa bettingsida och ett av de bästa spelbolagen för Fotbolls VM 2018 är Unibet, som låter nya spelare välja mellan två olika välkomstbonusar för odds. 200% upp till 1000 kr eller 500% upp till 500 kr.
Gå till Unibet...

För dig som redan är kund hos Unibet och vill prova något nytt rekommenderar jag Mobilebet, 100% bonus upp till 1000 kr + 10 freespins utan insättning, ellet det helt nya Skandinaviska spelbolaget Scandibet även dom med 100% bonus upp till 1000 kr + 10 freespins utan insättning.

Gå till Mobilebet...

Gå till Scandibet...


tillbaka till Betting Odds Spelbolag och  Bonus...

 Läs mer om...   Sports Betting   Sports Arbitrage   Odds Trading   Livebetting   Spel Bonus   Oddset   Odds Tips   Sportsbetting Strategi   Live Stream   Trav Online   Casino   Svensk Betting   Fotbolls Betting   Bettingsajter   EttKryssTvå
tumblr site counter